5 Redenen om een MiniX Neo X8-H Plus te kopen

De X8-H Plus is het paradepaardje van de MiniX Neo serie. Wellicht twijfel je nog of deze Android TV box zult kopen, of dat je liever voor een simpeler model gaat. In dit artikel geven we vijf redenen waarom wij vinden dat de MiniX Neo X8-H Plus de moeite waard is.

1. Beeldkwaliteit
De MiniX Neo X8-H Plus biedt ondersteuning voor 4K Ultra HD video en is daarmee klaar voor de toekomst. 4K video is vier keer zo scherp als Full-HD 1080P (waar deze Android box overigens ook prima mee uit de voeten kan). Daarnaast kan de X8-H Plus overweg met H.265 / HEVC, een nieuwe standaard voor videocompressie. HEVC video’s hebben een super beeldkwaliteit, maar nemen veel minder ruimte in beslag waardoor downloaden en streamen veel sneller gaat. Dit is een standaard die de komende jaren steeds meer gebruikt gaat worden, waardoor deze box zeer toekomstbestendig is!

2. Rekenkracht
De X8-H Plus is de één van de krachtigste en snelste Android mediaspelers op de markt. De processor is een supersnelle Amlogic S812 Quad Core Cortex A9r4 Processor (4x 2.0GHz). Mochten deze termen je niks zeggen: je kan met deze mediaspeler rekenen op een soepele, vlotte ervaring zonder haperingen. De video processor is ook niet mis: een Mail-450 Octa Core. Deze chip staat garant voor prachtige beelden en soepele weergave van actiescenes e.d.. De TV-Box heeft zelfs een 3D accelerator.

3. Gamen
Door al deze rekenkracht is de MiniX Neo X8-H Plus een prima Android game console. De laatste Android games draait hij zonder problemen. Aangezien het game-aanbod in de Play Store steeds uitgebreider wordt, begint het een aantrekkelijk platform te worden voor gamers. Daarnaast zijn er veel emulators beschikbaar voor Android, waardoor het mogelijk wordt om alle spelletjes van klassieke consoles te spelen op je X8-H Plus. Natuurlijk is het mogelijk om een gamecontroller, headset, muis en toetsenbord aan te sluiten via USB of Bluetooth voor een comfortabele game-ervaring.

4. Films en media
De belangrijkste reden dat je overweegt om de Neo X8-H Plus aan te schaffen is waarschijnlijk omdat het een veelzijdige mediaspeler is. Wij leveren ‘m bovendien inclusief een filmpakket. Dat houdt in dat XBMC/Kodi is voorgeïnstalleerd, net als 75 apps om online films en videocontent te kunne streamen. Je bent dus meteen klaar om te genieten van heel veel films, series en video’s in de beste kwaliteit. Daarnaast heb je natuurlijk toegang tot alle apps in de Play Store zoals Spotify, SoundCloud, YouTube, enzovoort in prachtige digitale geluidskwaliteit.

5. Energiezuinig
Je hoeft de X8-H Plus nooit uit te schakelen dankzij een slim ingebouwd energie- en warmtemanagement systeem. Dit zorgt ervoor dat de box in stand-by modus vrijwel geen energie verbruikt en vrijwel niet kan oververhitten. Hij is dus altijd klaar om te gebruiken, maar verbruikt nauwelijks energie als je ‘m even niet nodig hebt! Nog niet overtuigd?

De MiniX Neo X8-H Plus wordt tijdelijk geleverd inclusief Filmpakket en Minix Neo A2 Lite Toetsenbord en Airmouse voor maar €164,95 bij AndroidPC.nl.  MiniX Neo X8-H Plus Kopen